بهترین زم ان چقد کشید تااینکه مرتب ومنظم و با زاویه خاص چیده شوند . بخاطر د
اشته باشید که این اولین چیزی هتل که مشتری پس از نشستن می بیند . اولین برداشت می تواند عقیده او را در مورد سرویس غذاخوری که او انتظار دارد ،خوب یا بد جلوه دهد . یک میز مرتب و منظم معمولا“ توسط یک خدمتکار با وجدان و وظیفه شناس آماده میشود ابتدا بشقاب های پیش غذا در هر جاگذاری در حدود نیم انیچ از لبه میز و نزدیک به صندلی ها چیده میشود . بشقابر هتل . معمولاً برای پروازهای داخلی ١ ساعت و برای پروازهای بینالمللی ٢ ساعت قبل از پرواز توصیهمیشود. در ایران و برخی کشورهای دیگر، ممکن هتل بهتر باشد ٣ ساعت قبل از پرواز به فرودگاه برسید. به این