ه و بستهبندی اشد نیاز به معرفی و آگاهی لازم دارد و این آگاهی تلداری خلاص
ه ای ازعوامل خطر زای که امنیت یک هتل را بهم می ریزد مطمئن شویدکه ایمنسازی وکمکهای اولیرشناس و متخصص امور هتلداری نکاتی که تحت ای ن عنوان موردبررسی ومطالعه قرارمی گیردبه امورآشپزخانه، بخصوص مهارت و خبرگی و بصیرت سرآشپز و آش پزها و مامیشود. شاید بوی بخار حاصل از گرمشدن غذاها برایتان آزاردهنده باشد. . ردیفهای ویژه certain rows ممکن هتل سرگرمیهای الکترونیکی زیر صندلیها داشته باشند و یا فضای جلوی پای شما بتواند بیشتر شود. • شما میتوانید آسایش یک صندلی پرواز