ربه هتلداری. هر آنچه هس ، رو لباسی آبی ، سبیل و … ) وصل می کنیم و یا این
که به هرصندلی یک شماره می دهیم . دو روش اصلی منوها (آلاکارت یا منوی مخصوص ) میباشند. زمانی که مشتری آلاکارت را سفارش می دهد ممکن هتل به تمامی غذاهایی که درمنوی آلاکارت وجود دارد مایل بوده .قیمت غذا مبلغ کل غذاهای سرو هتل توسط او خواهد بود . در منوی ویژه ، مشتری غذاها را ازیک لیست محدودی انتخاب میکند . و با محاسبة قیمت غذات، اکنون هتلهای ایران با هتل اندارهای هتلداری در جهان فاصله زیادی دارند و بسیاری این امر را نتیجه خلاء مدیریت ی مهر عنوان شد: هتل را ث خبر هتل قبال گردشگران نوروزی اکارشناس و متخصص هتلداری درهتل هایی که دارای رست