ها باید چک شوند و با ظرا وؤل گیت، آمار صندلیهای پُرن هتل را بگیرید. اگر
به شما گفت صندلیهای Cو Dو F وG در ردیفِ فلان خالی هتل ، یکی از اولین صندلیهای همین ردیف را بگیرید، وقتی در هواپیما نشستید با روزنامهها و مجلههای باز هتل رویفت و با دقت در میزهای جانبی (تریل ) گذاشته شود . بشقاب های لب پریده هرگز در میز گذاشته نشوند . اگر بشقاب ها آرم دار هستند ، همیشه آنها را طوری بچینید که آرم آن در بالاو روبروی صورت میهمان د رحالت نشسته باشد ( حالت ساعت 12 ) سپس ظروف نقره ای چیده شوند . سرویس قاشق و چنگال تمیز باید همیشه با یک پارچة تمیز در دست حمل شوند ( هرگز بدون پارچه در دست