ثلاً ٧ صبح. سعی کنید ر کامل هتل و غذاهای اصلی را شامل شود .زمانی که ف

هرست ها طولانی و متنوع باشند توصیه میشود مشتری ها را چند دقیقه قبل از اینکه سفارش دهند ، بپذیرید . در طول این مدت ، خدمتکار نان ساندیچی را عرضه میکند ، یا بطور اختصاصی چک کردن آن و نیز کره ونان تست ( سرخ کرده و برشته ) درمؤسسات و رستورانهای باکلاس زمانی که مهمانها می رسند و سفاروز خوبی را در مقصدتان شروع کنید. صبحانه را که حتماٌ در هواپیما خوردهاید، به گشت و گذار بروید و از هوای تازه و نور آفتاب لذت ببرید. خسته هستید، تا بعد زا ظهر هم ممکن هتل خستهتر شوید، ولی خودتان را سرگرم کنید که نخوابید. شب بعد از شام به رختخواب بروید. مطمئن باشید انقدر خسته هستید که تمام شب را راحت بخوابید و صبح روز بعد را، بی jet lag، عادیتر شروع کنید. روز اول به