اد غذایی، خاب، شناخت و خرید وسایل و تجهیزات لازم برای مؤسسات پذیرایی، تقسیم ک

ار دراین گونه مؤسسهها، رزرواسیون، منوشناسی و منونویسی، شناخت مواد غذایی و انرژی غذایی آنها، چگونگی نگهداری مواد غذایی، تهیه انواع غذاها، پیش غذاها وشیرینیها، بهداشت موبهداشت کار و ایمنی در مح یط آشپزخانه مؤسسات پذیرایی و به طور کلی اداره و مدیریت مناسب یک هتل، یک- قبل از میگویند. چکلیست به شما کمک میکند کارهایتان را به ترتیب دنبال کنید و چیزی هم از قلم نیفتد؛ این باعث میشود ذهن آرامتری داشت