با یک دستمال سفره صوص خدمه آورده میشود دستمال سفره برای هر چیز چیده هت

ل یا برداشته هتل از روی میز هتل فاده میشود این نوع آلاکارت بیشتر در رستورانهای مد روز اعم از اینکه آهر صدایی را از بین می برد حمل شود . ظروف نقره ای باید بطور مرتب روی دستمال سفره حاوی قاشق ها و چنگال ها در ردیف دیگر قرار گیرد . چاقوها و چاقوهای ماهی در سمت زیرین زاویه های ( گوشه های ) سمت ر هتل قرار میگیرد . این نوع سرو صدا را می کاهد جابجایی را تسهیل میکند ، و به نظر مرتب و منظم می رسد . هتل قبال کردن از میهمانان و گر