رتان را بر ها باید چک شوند و با ظرافت و با دقت در میزهای جانبی (تریل ) گذاشته
![](http://zoraq.com/images/notes/garma.jpg)
شود . بشقاب های لب پریده هرگز در میز گذاشته نشوند . اگر بشقاب ها آرم دار هستند ، همیشه آنها را طوری بچینید که آرم آن در بالاو روبروی صورت میهمان د رحالت نشسته باشد ( حالت ساعت 12 ) سپس ظروف نقره ای چیده شوند . سرویس قاشق و چنگال تمیز باید همیشه با یک پارچة تمیز در دست حمل شوند ( هرگز بدون پارچه در دست دارید. چمدانهای زیاد و سنگین کارمندانِ امنیت پرواز را کلافه میکند. هزینه ی بیشتری هم برایتان دارد. برخی شرکتهای هواپیمایی به شما اجازه میدهند غذای خودتان را همراه داشته باشید. خب اگر حساسیتهای غذایی دارید، ضرر که ن