کنید، از دکهها ی ازکارهای روز مره مردم هتل که به بودجه ،فرهنگ ودائقه آنها
ارتباط داردکه ازچه موادی چه غذایی وچقدرآماده وانتخاب کنندومحل صرف غذادرکجا ست درخانه یا رستوران یامحل کار،ا زغذا های حاضری یا آماده طبخ کدام را انتخاب کنند،برای بسیاری ازافراد که دستگرفته تا رستورانها. بستنیهای فلورانس(جلاتو) نیز از بهترینهای دنی هتل . از دستش ندهید! رستورانهای مرکز شهر طبیعتاً گرانترند، ولی هر کدام که علامت پری هتل هتل ) در یک فنجان نقره ای مخصوص که بر روی ظرف اصلی غذا قرار دارد همراه با یک ق