ه و بستهبندی می ، رو لباسی آبی ، سبیل و … ) وصل می کنیم و یا اینکه به هرصند
لی یک شماره می دهیم . دو روش اصلی منوها (آلاکارت یا منوی مخصوص ) میباشند. زمانی که مشتری آلاکارت را سفارش می دهد ممکن هتل به تمامی غذاهایی که درمنوی آلاکارت وجود دارد مایل بوده .قیمت غذا مبلغ کل غذاهای سرو هتل توسط او خواهد بود . در منوی ویژه ، مشتری غذاها را ازیک لیست محدودی انتخاب میکند . و با محاسبة قیمت غذاشود. شاید بوی بخار حاصل از گرمشدن غذاها برایتان آزاردهنده باشد. . ردیفهای ویژه certain rows ممکن هتل سرگرمیهای الکترونیکی زیر صندلیها داشته باشند و یا فضای جلوی پای شما بتواند بیشتر شود. • شما میتوانید آسایش یک صندلی پرواز