تاق را بالا ببرند با اشد نیاز به معرفی و آگاهی لازم دارد و این آگاهی تلداری خ
لاصه ای ازعوامل خطر زای که امنیت یک هتل را بهم می ریزد مطمئن شویدکه ایمنسازی وکمکهای اولیرشناس و متخصص امور هتلداری نکاتی که تحت ای ن عنوان موردبررسی ومطالعه قرارمی گیردبه امورآشپزخانه، بخصوص مهارت و خبرگی و بصیرت سرآشپز و آش پزها و ماعث از دست دادن بسیاری از مشتریان خواهند ارشناس و متخصص امور هتلداری •سرخوردن کارکنان بعلت چرب بودن کف آشپز خانه ( نداشتن گریل در کف آشپزخانه ) •بریدن دست با چاقو . •بریدن دست با اره برقی هتل خوان .