ن نزدیک نب ش خود را میدهند ،خدمتکار باید کرة تازه روی میز بچیند . نان
ساندویچی نیز گذاشته و لیوانها رابا آب پرکند .همچنین مرسوم هتل که خدمتکار سفارشات را روی میز برای مهمانها چیده و به آنها کمک کند . در اشند. o بعضی از شرکتهای هواپیمایی در ازای دریافت مبلغی، اجازهی هتل فادهی یکروزه از سالنهای هتل راحت را به شما میدهند. (one-day lounge) o همینطور هم عمدتا امکان پرداخت مبلغ ورودی به سالن هتل راحت وجوددارد.Boarding سوارکردن • ترتیب سوارکردن مسافران را معمولاً خدمهی پرواز تعیین میکنند. معمولاً مسافران صندلیهای عقب هواپیما، مسافران Business Class و مسافرانی که نیازه