X
تبلیغات
کالج کارآفرینی تیوان

هتل های ایران

شنبه 14 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 12:47 ب.ظ
ر میگیرند .مرتب کردن سرویس قا " غذاهای اصلی مانند ، سوپ ، ماهی ، گوشت و شیرینی با قاشق و چنگالهال ضرورتا“ روی میز قرار میگیرد چاقو را در سمت ر هتل بشقاب پیش غذا نیم اینچ از لبة میز ،که لبة تیز آن به سمت بشقاب باشد ، میگذارند ، سپس چاقوی ماهی خوری و بعد قاشق سوپ خوری راقرار میدهند همة اینها باید نزدیک همدیگر بدون تشق و چنگال بر طبق تعداد بخشهای موجود متنوع هتل اما باید همیشه بر یک الگو منطبق و سازگار باشد این موارد به طور عادی در سم
.png" />